Θα έχουμε μήπως sequel του Bloodborne;

Ελπίζουμε πως ναι!
Bloodborne

Μπορεί να έχουν περάσει κοντά στα 7 χρόνια, αλλά όλοι θυμόμαστε το Bloodborne. Ο φοβερός αυτός τίτλος της FromSoftware είχε κλέψει κάθε θετική εντύπωση που θα μπορούσε. Μην ξεχνάμε κιόλας πως ήταν και υποψήφιο για τον τίτλο του Game of the Year το 2015. Μετά από αρκετά χρόνια λοιπόν, κάποιες δηλώσεις για ένα πιθανό Bloodborne sequel έρχονται για να βάλουν ‘φωτιά’ στην gaming κοινότητα.

Παρά το γεγονός ότι η Sony δεν έχει ανακοινώσει τίποτα επίσημο για τη συνέχεια του Bloodborne, ο Colin Moriarty του Sacred Symbols έχει άλλη γνώμη. Δυστυχώς δεν αναφέρθηκε σε αρκετές λεπτομέρειες για το τι μπορεί να περιέχει ένα μελλοντικό πλάνο για το παιχνίδι. Ο PlayStation insider όμως μας έδωσε μία αρκετά υποσχόμενη δήλωση. Συγκεκριμένα, αναφέρει: “You haven’t seen the last of Bloodborne. I’ll tell you that.”

Σίγουρα τους τελευταίους 18 μήνες έχουμε ακούσει πάρα πολλά σχετικά με κάποιο ενδεχόμενο πλάνο για τον τίτλο. Ακόμα και η φήμη για κάποιο remake από την Bluepoint Games διαψεύστηκε τον Φλεβάρη που μας πέρασε, ενώ δεν υπήρχε τίποτα προγραμματισμένο για κάποιο sequel του Bloodborne. Ο Colin Moriarty όμως αποφάσισε να αναστατώσει όλο το κοινό, και σίγουρα όχι χωρίς κάποιο συγκεκριμένο λόγο. Μένει μόνο να περιμένουμε για κάποια επίσημη δήλωση που είτε θα διαψεύσει τις φήμες, είτε θα δώσει το πράσινο φως. Για όλα τα νέα γύρω από την αγαπημένη μας κονσόλα μείνετε συντονισμένοι στο PSLab.gr ή στη σελίδα μας στο Facebook.

CREDITS: ΠΗΓΗ

Facebook
Twitter
error: Naughty! No copying!!