Φήμη – Το COD Modern Warfare II ίσως αποκαλυφθεί τον Ιούνιο

Πολλές οι φήμες!
MW2-Logo

Το Call of Duty: Modern Warfare II από ότι φαίνεται θα αποκαλυφθεί νωρίς τον Ιούνιο σύμφωνα με κάποιους διακεκριμένους leakers. Η Activision βάση φημολογιών πρόκειται να δώσει στο κοινό ένα reveal trailer για να προετοιμάσει τους fans.

Ο Tom Henderson ο οποίος πρόκειται για μία αξιόπιστη πηγή όσον αφορά τα Battlefield και Call of Duty σχολίασε τα εξής. Σύμφωνα με όσα έχει ακούσει θα αποκαλυφθεί ένα trailer που θα αφορά το campaign footage. Ύστερα από το reveal video θα ακολουθήσει ένα gameplay που υπολογιζόταν για την E3 αλλά λογικά αν ισχύουν όλα αυτά θα το δούμε στο Summer Games Fest.

Ο επόμενος leaker έγινε λίγο πιο συγκεκριμένος από τον Tom Henderson. Μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Twitter ο TheGhostofHope σχολίασε πως θα αποκαλυφθεί ένα trailer στις 2 Ιουνίου. Προφανώς τίποτα από τα παραπάνω δεν έχει επαληθευθεί όμως οι πηγές διασταυρώνονται οπότε δεν θα είναι τυχαίο. Παρακάτω θα δείτε το σχετικό tweet.

Η Activision ανακοίνωσε επίσημα πριν λίγες μέρες πως η “νέα εποχή” του COD έρχεται. Το παιχνίδι θα αποτελεί ένα direct sequel του 2019 MW reboot με μάλιστα πρωταγωνιστή τον λατρεμένο από τους fans Captain Price.

Το Call of Duty: Modern Warfare II αναμένεται να κυκλοφορήσει αργότερα μέσα στο 2022 για όλες τις γενιές κονσολών. Οι fans και όχι μόνο εννοείται μείνετε συντονισμένοι/ες στο PSLab.gr για όλα τα νέα γύρω από την αγαπημένη μας κονσόλα.

CREDITS: ΠΗΓΗ, ΠΗΓΗ2

Facebook
Twitter
error: Naughty! No copying!!