Φήμη – Νέο Mafia υπό ανάπτυξη από την Hangar 13

Ελπίζουμε να ισχύει!
Mafia

Ένα νέο κεφάλαιο του Mafia φαίνεται να βρίσκεται στα πρώτα στάδια ανάπτυξης από την Hangar 13. Η φήμη έρχεται παρέα με την αποχώρηση του αφεντικού του studio, Haden Blackman, ύστερα από πολλά χρονιά. Σύμφωνα με το Kotaku, το νέο Mafia βρίσκεται σε πολύ πρώιμο στάδιο ανάπτυξης. Η UK Brighton ομάδα της Hangar 13 ετοιμάζει το επόμενο chapter με κωδικό όνομα Nero. Φημολογείται πως θα δούμε ένα prequel της original τριλογίας.

Σύμφωνα με τις φημολογίες το prequel θα σχεδιαστεί με την Unreal Engine 5 αντί με την μηχανή γραφικών που χρησιμοποιήθηκε για τα remasters των προηγούμενων παιχνιδιών. Ο αντικαταστάτης του Blackman θα είναι ο Nick Baynes ο οποίος έχει πολλά χρόνια εμπειρίας στην gaming βιομηχανία. Παρακάτω θα δείτε την σχετική δήλωση από τον εκδότη του franchise, 2K Games, για το νέο αφεντικό της Brighton team.

“With 30 years of industry leadership experience, Nick joined Hangar 13 in 2018 to establish Hangar 13 Brighton, and has spent the last four years growing the team, building up the studio’s capabilities, and launching terrific projects like Mafia: Definitive Edition and the Mafia Trilogy.”

Φυσικά όλα αυτά πρόκειται για φήμες που ελπίζουμε όμως να επιβεβαιωθούν σύντομα. Για την ιστορία τα παιχνίδια της τριλογίας έκαναν την πρώτη εμφάνιση τους το 2002, 2010 και 2016 αντίστοιχα. Το 2020 κυκλοφόρησε μία remastered έκδοση με την ονομασία Definitive Edition. Η 2K δεν έχει δώσει κάποια επίσημη ανακοίνωση κάτι που ελπίζουμε να δούμε σύντομα. Μέχρι τότε μείνετε συντονισμένοι/ες στο PSLab.gr για όλα τα νέα γύρω από την αγαπημένη μας κονσόλα.

CREDITS: ΠΗΓΗ, ΠΗΓΗ2

Facebook
Twitter
error: Naughty! No copying!!