Φήμη – Μάχη μεταξύ των γιγάντων για την Warner Bros.

Άλλο ένα παιχνίδι εξαγορών ξεκινάει!
WB-Games

Η Warner Bros. έχει μπει, σύμφωνα με την φήμη, στο μάτι των μεγάλων εταιρειών. Η Sony, η Microsoft, η EA και πολλές ακόμα φαίνεται να έχουν μπει στο “κυνήγι” για την απόκτηση του studio. Το gaming studio έχει στην φαρέτρα του πολλούς αγαπημένους τίτλους όπως τα Batman, Harry Potter και Mortal Combat. Ο δημοσιογράφος Imran Khan έδωσε τις πρώτες φημολογίες μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Twitter. Παρακάτω μπορείτε να δείτε τα σχετικά tweets.

Φυσικά η θεωρία δεν έμεινε εκεί. Την σκυτάλη παρέλαβε ο εξίσου γνωστός δημοσιογράφος της βιομηχανίας, Jeff Gerstmann, όπου σχολίασε πως και ο ίδιος έχει “ακούσει” παρόμοια σχόλια. Από ότι φαίνεται άλλο ένα παιχνίδι εξαγορών μόλις ξεκίνησε καθώς με Sony και Microsoft ως “αντίπαλες” τα νούμερα πάλι θα είναι εξωπραγματικά. Μιλάμε για ένα studio με σημαντικά licensed IPs οπότε σίγουρα η κάθε πλευρά θα “παλέψει” για να έχει αποκλειστικά τα παιχνίδια του.

Το παιχνίδι των εξαγορών ξεκίνησε για άλλη μία φορά, και αν ισχύει, θα έχουμε άλλη μία φορά ένα δραματικό καλοκαίρι. Για την ιστορία, μία αντίστοιχη απόπειρα εξαγοράς του studio είχε γίνει το καλοκαίρι του 2020 οπότε αναμένουμε τις εξελίξεις. Φυσικά για όλα τα νέα γύρω από την αγαπημένη μας κονσόλα μείνετε συντονισμένοι/ες στο PSLab.gr.

CREDITS: ΠΗΓΗ

Facebook
Twitter
error: Naughty! No copying!!