Φήμη – Η Sony κοιτάζει και την Square Enix

Τι θα γίνει με τις εξαγορές;
Sony-Square-Enix

Από ότι φαίνεται η Square Enix μπήκε και αυτή στους στόχους της Sony βάση των φημολογιών. Ο Greg Miller, στο PS I Love You podcast, σχολίασε πως έχει ακούσει από πολλαπλές πηγές πως η Sony ετοιμάζεται για την εξαγορά του studio.

Προσφάτως η Square Enix εντάχθηκε στην Embracer Group η οποία πρόκειται για μία σουηδική videogame και media holding εταιρεία. Παρόλα αυτά ο Miller ανέφερε πως έχει ακούσει την φημολογία της εξαγοράς πριν την ένταξη του studio στην σουηδική εταιρεία. Στο podcast εξηγεί πως δεν είναι σίγουρος αν η Sony θα πάει για την απόκτηση μόνο των δυτικών studios ή για όλο το πακέτο.

“When I talked about the three rumours I had heard, and one was an acquisition, this was the one I had heard. I had heard that PlayStation was acquiring Square, and I had heard that from multiple different sources. Is it happening or is it not? Was it just scuttlebutt…You’re hearing things third, fourth, fifth hand”

Οι φημολογίες γύρω από τις εξαγορές της Sony δεν σταματούν ποτέ όπως έχετε καταλάβει. Οι πιθανότητες να δούμε άλλη μία μεταγραφή στα studios του PlayStation είναι αρκετές για άλλη μία φορά. Όλα είναι πιθανά για αυτό μείνετε συντονισμένοι/ες στο PSLab.gr για όλα τα νέα γύρω από την αγαπημένη μας κονσόλα.

CREDITS: ΠΗΓΗ, ΠΗΓΗ2

Facebook
Twitter
error: Naughty! No copying!!