Φήμη – Δεν θα δούμε σύντομα State Of Play για το GOW Ragnarok

Πότε θα έρθει ένα ευχάριστο νέο;
GOW-Ragnarok

Σύμφωνα με φημολογίες δεν θα δούμε σύντομα State Of Play για το God Of War Ragnarok από την Sony. Ο γνωστός insider της βιομηχανίας αλλά και user του ResetEra, “ashhong”, σχολίασε πως δεν πρέπει να περιμένουμε σύντομα νέα για το sequel από την Santa Monica. O ashhong έχει ένα πολύ καλό ρεκόρ ως insider και αν συνεχίσει το σερί του δεν θα δούμε κάποιο σχετικό showcase μέσα σε αυτόν τον μήνα ή τον επόμενο. Παρακάτω μπορείτε να δείτε το σχετικό tweet.

Φυσικά αυτή η είδηση δεν θα χαροποιήσει ιδιαίτερα τους fans που περιμένουν κάτι καινούργιο από το studio. Υπενθυμίζουμε πως το GOW Ragnarok αναμένεται να κυκλοφορήσει μέσα στο 2022 παρόλο που δεν έχουμε κάποια ημερομηνία κατά προσέγγιση. Για να αποφευχθούν πιθανές ανησυχίες, ο animation director του παιχνιδιού ανέφερε προσφάτως ότι ο τίτλος θα έρθει μέσα στον χρόνο. Για να δείτε το σχετικό άρθρο πατήστε εδώ.

Το sequel του πολυβραβευμένου God Of War (2018) βρίσκεται υπό ανάπτυξη για τα PS4 και PS5 αναμένοντας την πολυπόθητη ημερομηνία κυκλοφορίας. Ωστόσο ευελπιστούμε κάποιος από την Santa Monica να “σπάσει” σύντομα την σιωπή του και να μάθουμε περισσότερα. Όσο περιμένουμε το επόμενο showcase του State of Play ελπίζουμε να έχουμε κάτι πιο επίσημο. Eσείς φυσικά μείνετε συντονισμένοι/ες στο PSLab.gr για όλα τα νέα γύρω από την αγαπημένη μας κονσόλα.

CREDITS: ΠΗΓΗ, ΠΗΓΗ2

Facebook
Twitter
error: Naughty! No copying!!