Διέρρευσαν νέα πλάνα για τη σειρά The Last of Us

Νέα πλάνα έκαναν την εμφάνισή τους!
The Last Of Us

Nέα πλάνα που διέρρευσαν για τη σειρά The Last of Us του HBO δημοσιεύτηκαν πρόσφατα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Υπονοώντας πιθανώς, ότι θα δούμε περισσότερα από τα παρασκήνια σχετικά με το ξέσπασμα κατά τη διάρκεια των γεγονότων του πρώτου παιχνιδιού.

Το σκηνικό γυρίστηκε στο κέντρο του Calgary και δείχνει ξεκάθαρα μια ομάδα στρατιωτικών να περνάει στους δρόμους της πόλης, συνοδευόμενη από κόκκινες φωτοβολίδες που βγαίνουν από κτίρια κοντά και πανηγυρικούς πυροβολισμούς. Επιπλέον, τα πλήθη φαίνεται να φωνάζουν “Ελευθερία!” και “Fu*k FEDRA!”

Εν τω μεταξύ, ένα άλλο κλιπ προβάλλει μια σκηνή παρόμοια με αυτή του παιχνιδιού, όπου η Ellie (Bella Ramsey) στριμώχνεται μέσα από ένα κενό και στη συνέχεια ανοίγει μια πόρτα για να μπει ο Joel (Pedro Pascal). Υπάρχει επίσης ένα απόσπασμα του Jeffrey Pierce που συζητά για τον χαρακτήρα που υποδύεται, τον Perry.

Ο Perry είναι ένας ολοκαίνουργιος χαρακτήρας και θα αποτελέσει μέρος ενός παρακλαδιού της βασικής ιστορίας που θα έχει τεράστιες συνέπειες για πράγματα που συνέβησαν στο παιχνίδι. Και, λοιπόν, αυτό είναι συναρπαστικό, γιατί θα αποκαλύψει πράγματα που συνδέονται με το παιχνίδι αφήνοντάς σας έκπληκτους, κάνοντάς σας παράλληλα να πείτε “Όλα αυτά έχουν ακόμα μεγαλύτερο νόημα τώρα!“.

Jeffrey Pierce

Η σειρά The Last of Us HBO βρίσκεται αυτή τη στιγμή στην παραγωγή και αναμένεται να προβληθεί το 2023. Παράλληλα, η Naughty Dog φημολογείται ότι εργάζεται σε ένα πλήρες remake του The Last of Us για το PS5.

Όπως πάντα εσείς μείνετε συντονισμένοι για όλες τις εξελίξεις και πρόσθετα νέα για το PlayStation και την Sony στο PSLab.gr.

Credits: ΠΗΓΗ

Facebook
Twitter
error: Naughty! No copying!!