Ανακοινώθηκε η ημερομηνία κυκλοφορίας του Dead Space Remake

Επιτέλους ήρθε η ώρα!
Dead-Space

H EA Motive έδωσε στη δημοσιότητα την ημερομηνία κυκλοφορίας του remake του Dead Space. Όπως ανακοινώθηκε και στο τελευταίο Dead Space stream, ο τίτλος θα κυκλοφορήσει στις 27 Ιανουαρίου 2023. Το παιχνίδι θα υποστηρίζεται σε όλες τις μεγάλες κονσόλες, συμπεριλαμβανομένου και το PS5. Ο τίτλος αρχικά είχε προταθεί και αναμενόταν να κυκλοφορήσει το 2022. Η EA όμως αποφάσισε να αφιερώσει περισσότερο χρόνο στην βελτιστοποίηση του παιχνιδιού.

Το πρώτο Dead Space είχε δημιουργηθεί από την Visceral Games το μακρινό 2008. Στο παιχνίδι ακολουθούμε την ιστορία ενός μηχανικού, του Isaac Clarke, καθώς αυτός εξερευνά ένα διαστημικό σταθμό που έχει παραβιαστεί από κάποια μυστήρια πλάσματα. Αρκετοί είχαν επαινέσει τον τίτλο για την ανατριχιαστική ατμόσφαιρα και το μοναδικό στυλ μάχης του, το οποίο ήταν βασισμένο στα μηχανικά εργαλεία του Isaac.

Το remake λοιπόν του Dead Space θα αναλάβει η EA Motive, η οποία είχε προηγουμένως δουλέψει για το Star Wars: Squadrons. Ο τίτλος θα τρέχει σε μηχανή γραφικών Frostbite, ενώ θα έχει κάποια μοντέρνα χαρακτηριστικά στον σχεδιασμό του ήχου. Σίγουρα αναφερόμαστε για ένα remake που περιμένουμε αρκετό καιρό. Θα καταφέρει να ανταπεξέλθει όμως στις προσδοκίες οι οποίες είναι χτισμένες γύρω από το όνομά του; Θα χρειαστεί να περιμένουμε μέχρι την αρχή του νέου έτους για να το μάθουμε. Για όλα τα νέα γύρω από την αγαπημένη μας κονσόλα ακολουθήστε μας στο PSLab.gr ή στη σελίδα μας στο Facebook.

CREDITS: ΠΗΓΗ

Facebook
Twitter
error: Naughty! No copying!!