Υποχρεωτικά γίνονται τα Game trials για ορισμένους PlayStation developers

Έρχονται και τα Game trials...
Gane-Trials

Η Sony έχει αρχίσει να επικοινωνεί με τους developers της, σχετικά με τα σχέδιά της για τα Game trials περιορισμένου χρόνου, για τους συνδρομητές του PlayStation Plus Premium. Σύμφωνα με πηγές που μιλούν στο Game Developer, οι προγραμματιστές που εργάζονται σε παιχνίδια με κόστος χονδρικής από 34 $ ή υψηλότερο (33 € στην Ευρώπη, ¥4000 στην Ιαπωνία) θα πρέπει να δημιουργήσουν Game Trials περιορισμένου χρόνου.

Αρχική υπόθεση ήταν, πως οι παραπάνω τιμές στην αρχή αναφερόταν σε τιμολόγηση λιανικής, μετέπειτα όμως, ήρθε η πληροφόρηση ότι αντικατοπτρίζουν σε τιμολόγηση χονδρικής. Αυτές οι δοκιμαστικές εκδόσεις πρέπει να έχουν διάρκεια τουλάχιστον δύο ωρών.

Τα παιχνίδια που κοστίζουν χαμηλότερα από τα προαναφερθέντα ποσά δεν είναι υποχρεωμένα να αποκτήσουν Game trials, σύμφωνα με τη νέα πολιτική. Η πολιτική ακόμα αναφέρει πότε θα γίνονται διαθέσιμοι οι τίτλοι που θα αποκτήσουν δοκιμαστική περίοδο.

Συγκεκριμένα οι προγραμματιστές θα έχουν έως και τρεις μήνες μετά την κυκλοφορία των παιχνιδιών τους στο PlayStation Store για να κυκλοφορήσουν τη δοκιμαστική τους περίοδο. Οι δοκιμές επίσης θα είναι διαθέσιμες μόνο στους χρήστες PlayStation Plus Premium για τουλάχιστον 12 μήνες.

Όπως πάντα εσείς μείνετε συντονισμένοι για όλες τις εξελίξεις και πρόσθετα νέα για το PlayStation και την Sony στο PSLab.gr.

Credits: ΠΗΓΗ

Facebook
Twitter
error: Naughty! No copying!!