PSLAB LOGO

ΦΗΜΗ։ Το Elden Ring θα έχει τεράστιο ανοιχτό κόσμο, εξελιγμένη Α.Ι. και άλλα πολλά

Elden Ring

Όσοι περιμένουν με αγωνία το Elden Ring της FromSoftware θα γίνουν ακόμα πιο ανυπόμονοι με τις παρακάτω φήμες!

Ο Reddit user miyahedi21, συγκέντρωσε πάρα πολλές πληροφορίες για το επερχόμενο παιχνίδι. Πηγή του είναι ο verified ResetEra user Omnipotent ο οποίος έχει αποκαλύψει πολλές ακριβείς πληροφορίες για παιχνίδια της From στο παρελθόν.

Μαθαίνουμε λοιπόν πως το Elden Ring θα διαδραματίζεται σε έναν αχανή ανοιχτό κόσμο, με τους εχθρούς να αλλάζουν θέσεις στον χάρτη και με δυναμικά γεγονότα να συμβαίνουν χωρίς απαραίτητα την παρέμβαση του παίκτη.Τα καιρικά φαινόμενα είναι dynamic και υπάρχει κύκλος ημέρας και νύχτας. Τα πλάσματα και οι οντότητες θα είναι διαφόρων μεγεθών και όσο μεγαλύτερο μέγεθος έχουν, τόσο πιο ευδιάκριτα θα είναι σε απόσταση.

Elden Ring

Μια ομοιότητα με τα Dark Souls παιχνίδια είναι η αλληλεπίδραση του χάρτη, αφού οι διάφορες τοποθεσίες είναι ενωμένες και ο παίκτης θα μπορεί να τις εξερευνήσει όπως επιθυμεί ο ίδιος. Σκοπός της From είναι να μας κάνει να χαθούμε για ώρες εξερευνώντας, σε βαθμό πολύ μεγαλύτερο από τα προηγούμενα παιχνίδια της. Παρόλα αυτά ο τεράστιος χάρτης δεν είναι ενιαίος αλλά αποτελείται από ποικίλες τοποθεσίες, η καθεμιά με τα δικά της χαρακτηριστικά. Το ομώνυμο Elden Ring θα έχει κάποιου είδους επίδραση στον ίδιο τον κόσμο, η οποία θα είναι εμφανής και ξεκάθαρη σε εμάς καθώς κινούμαστε σε αυτόν.

Ο εξοπλισμός και το customization θα είναι μεγαλύτερος από οποιοδήποτε προηγούμενο παιχνίδι της εταιρίας.

Elden Ring

Ο παίκτης θα έχει μεγαλύτερη ελευθερία επιλογών ως προς το πώς προσεγγίζει συγκεκριμένες καταστάσεις. Επίσης η υπόγεια εξερεύνηση παίζει πολύ μεγάλο ρόλο στο παιχνίδι.

ΕΞΕΛΙΓΜΕΝΗ Α.Ι.

Η αντίπαλη Α.Ι. είναι εξελιγμένη, για να προσαρμοστεί στον ανοιχτό κόσμο, οπότε αναμένεται να βιώσουμε μεγάλη ποικιλία στις τεχνικές και τον συντονισμό των αντιπάλων. Θα πρέπει να μάθουμε να προσαρμοζόμαστε ανάλογα αν θέλουμε να επιβιώσουμε από τα αχανή πεδία μάχης που θα συναντήσουμε. Το παιχνίδι θέλει να μας κάνει να αντιλαμβανόμαστε πότε μπαίνουμε σε μια επικίνδυνη περιοχή και πως όσο προχωράμε βαθύτερα, τόσο μεγαλύτερη η επιβράβευση που θα πρέπει να περιμένουμε.

Ο φωτισμός είναι κι αυτός enhanced, προσαρμοσμένος στις ανάγκες του ανοιχτού κόσμου. Πολλές φορές θα μπαίνουμε σε μια περιοχή με το φως της ημέρας κατά την διάρκεια καταιγίδας και θα βγαίνουμε νύχτα και με τον ουρανό να καθαρίζει. Προκειμένου ο κόσμος να φαίνεται ακόμα πιο ζωντανός, θα υπάρχουν και άγρια ζώα γύρω μας. Επίσης θα υπάρχει πλήρως PvP στο παιχνίδι.

Elden Ring

ΒΑΘΥ LORE

Όσον αφορά το lore, για πρώτη φορά ο κόσμος θα περιλαμβάνει ποικίλες φυλές. Η παρουσία του George R. R. Martin εγγυάται ένα πολύ βαθύ κόσμο με επικές τοποθεσίες, βασίλεια και πολλούς βασικούς “παίκτες” στην ιστορία. Θα υπάρχουν ακόμα και ημίθεοι και θεοί που θα συμμετέχουν στα δρώμενα.

Επίκεντρο είναι η καταστροφή του Elden Ring. Το συμβάν αυτό επηρέασε κάθε γωνιά του κόσμου μας και κάθε κάτοικο της. Επέτρεψε την είσοδο στην δική μας πραγματικότητα τρομερών όντων, τα οποία άρχισαν σιγά σιγά να σπάνε το φράγμα και να εισέρχονται κατά βούληση.

Ο χαρακτήρας προέρχεται από την φυλή των ανθρώπων και η ιστορία του είναι πιο “προσωπική” από άλλα παιχνίδια της From. Επίσης ο τόνος στο Elden Ring είναι πιο φωτεινός αλλά θα συναντήσουμε και κάποια από τα πιο σκοτεινά πράγματα που έχει γράψει ποτέ η πένα της FromSoftware.

Elden Ring

Όπως ανέφερα, τα παραπάνω είναι φήμες και όχι επιβεβαιωμένες πληροφορίες. Το παιχνίδι αναμένεται να κυκλοφορήσει για PS4 και PS5 και πιστεύουμε πως σύντομα θα είμαστε σε θέση να επιβεβαιώσουμε αν τα παραπάνω – απίστευτα – είναι αυτά που θα ζήσουμε.

CREDIT։ ΠΗΓΗ

Facebook
Twitter
error: Naughty! No copying!!